Ubegrenset opplasting

Alle bildene du tar lagres automatisk i skyen

- Bare aktiver funksjonen "Synkroniser alt" for å laste opp alle bilder automatisk fra den mobile enheten eller datamaskinen til PlayMemories-skyen (*1)

- Ingen lagringsgrense for automatisk opplastede bilder (*2)
- Vis alle bilder fra enhver enhet på samme måte"ikke overlapper hverandre.

*1 For å kunne bruke funksjonen "Synkroniser alt" må du bruke appen som er oppført nedenfor, for den tilsvarende enheten:
- Datamaskin: PlayMemories Home
- Smarttelefon/nettbrett: PlayMemories Online
*2 Bilder som er lastet opp automatisk via Synkroniser alt, skaleres til en lengde på 1920 piksler, noe som betyr at det ikke er noen grense for hvor mange bilder som kan lastes opp. Du har også opptil 5 GB lagringsplass i skyen for filmer og bilder i opprinnelig størrelse.

Organiser

Gjør det enkelt å organisere mange bilder.

Organiser alle bildene dine automatisk ved bruk av Alle synkronisert"-funksjonen. Ikke bare organiseres bildene etter dato, men spesifikke bilder kan forstørres og like bilder kan fjernes fra visningen. Dette gjør at alle de minneverdige bildene kan organiseres slik at de er enkle å vise frem.

Gjenoppdag

Oppdag uventede minner med en gledelig overraskelse.

Hver dag velges et bilde automatisk fra din minneverdige samling og vises. Bildet kan velges fra noe som er tatt for nøyaktig 3 år siden, forrige måned eller på en annen organisert måte. Forlengst glemte minner med familien, venner og hendelser bringes uventet frem i lyset igjen.

Enkelt å dele

Opprett et fotoalbum med familie og venner

Du kan opprette et fotoalbum som bare medlemmer har tilgang til, ved å berøre smarttelefonene din vennene dine med din egen.
Ditt fotoalbum blir enda morsommere når familie og venner tar og deler flere bilder.
Alle bildene organiseres på en ordentlig måte, slik at det er koselig å se tilbake på dem.
Legg igjen minner fra hendelser med familie, venner og andre viktige personer i livet ditt, slik som hjemmefester og turer som et eksklusivt fotoalbum som bare medlemmer har tilgang til.

Annet

- Sound Photo støttes.
Sound Photo gir stillbildene dine en ekstra dimensjon ved å gjenskape nøyaktig den lyden du hørte i det øyeblikk bildet ble tatt.

(*)Lær mer om Sound Photo her

- Støtter "Triluminos® color"-teknologien som brukes i BRAVIA TV-er.