Ubegrænset upload

Alle de fotos, du tager, gemmes automatisk i din cloud

- Du skal blot aktivere funktionen "Synkroniser alt" for at uploade alle dine fotos automatisk fra din mobile enhed eller pc til PlayMemories-skyen (*1)

- Ingen lagerbegrænsning for automatisk uploadede fotos (*2)
- Vis alle fotos fra enhver enhed på den samme måde"overlapper hinanden.

*1 For at bruge funktionen "Synkroniser alt" skal du bruge den app, der er nævnt herunder, til den tilhørende enhed:
- Computer: PlayMemories Home
- Smartphone/tablet: Appen PlayMemories Online
*2 Størrelsen på fotos, der automatisk uploades med Synkroniser alt, ændres til en bredde på 1920 pixels, og det betyder, at der ikke er nogen grænse for, hvor mange fotos der kan uploades. Du får også op til 5 GB cloud-lager til film og fotos i oprindelig størrelse.

Organisér

Hjælp med at organisere en masse fotos.

Organiserer automatisk dine mange fotos ved hjælp af funktionen "Synk alle". Dine fotos bliver ikke bare organiseret efter deres dato, men specifikke fotos kan forstørres og ens foto kan fjernes fra displayet, så alle dine mindeværdige fotos kan arrangeres på en måde, hvor de er nemme at se.

Genopdag

Genopdag uventede minder med en dejlig overraskelse.

Hver dag udvælges automatisk et foto fra din mindeværdige samling og vises. Fotoet kan blive valgt fra noget, der er taget for nøjagtigt 3 år siden, sidste måned eller på en anden organiseret måde. Minder med familie, venner og begivenheder, der er glemt for lang tid siden, bliver helt uventet vist igen.

Del uden besvær

Opret et fotoalbum med din familie og dine venner

Du kan oprette et mindeværdigt fotoalbum, der kun er for medlemmer, med dine venner på stedet, blot ved at røre din smartphone.
Dit fotoalbum bliver sjovere efterhånden som familie og venner tager og deler flere fotos.
Alle fotos er organiseret på en pæn måde, og du kan nyde at se tilbage på dem.
Læg minder ud om begivenheder, som f.eks. fester og rejser med familie, venner og andre vigtige mennesker i dit liv, i et eksklusivt fotoalbum, der kun er for medlemmer.

Diverse

- Sound Photo understøttes.
Sound Photo tilfører en ekstra dimension til fornøjelsen ved stillbilleder, idet den præcist genskaber den lyd, der høres, når billedet tages.

(*)Lær mere om Sound Photo her

- Understøtter teknologien "Triluminos® color", som bruges i BRAVIA TV'er.