Dele bilder og videoer med venner og familier

Du kan dele bilder og videoer som er lastet opp til PlayMemories Online, med venner og familier.

- Dele en samling

- Opprett en samling sammen (Gruppesamlinger)

Dele en samling

1. Klikk på [Mine samlinger].

2. Velg samlingen du vil dele, klikk på - [Del samling].

Opprett en samling sammen (Gruppesamlinger)

1. Trykk på "Opprett en ny gruppesamling"-knappen på hovedskjermen.

2. Inviter medlemmer som skal være en del av samlingen fra NFC, e-post eller QR code.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre invitasjonen.

4. Etter at du har invitert medlemmer, bruker du kameraknappen på skjermen til å ta et bilde eller legge til et bilde som er lagret på enheten din.

[Tips]

・Bilder tatt ved bruk av kameraknappen i Gruppesamling legges til samlingen automatisk. Dette gjelder for alle medlemmene for gruppesamlingen.

・Medlemmet som opprettet gruppesamlingen er verten og kan invitere gjester eller fjerne en gruppesamling. Verten kan dessuten legge til medlemmer, slette bilder, endre titler og utføre andre operasjoner fra "..."-knappen.

・Gjester kan dele bilder uten å måtte registrere seg eller installere appen.

・Brukere som ikke registrerer seg kan bruke funksjonene i inntil 10 dager.

・Gjester kan laste opp bilder og slette bilder fra samlingen. De kan ikke invitere andre medlemmer eller fjerne gjeldende medlemmer.

・Bilder i en gruppesamling kan bare vises av verten og gjestene.