Velkommen til "PlayMemories Hjelp"!

"PlayMemories" er Sonys skytjeneste for bilder/videoer som gjør hverdagslige opptak til fantastiske "minner."

Du kan enkelt organisere bilder som lastes opp fra en enhet som en smarttelefon eller PC, og du kan vise bilder på støttede enheter.

Denne Hjelp-delen introduserer de grunnleggende operasjonene til "PlayMemories"-serien, som hvordan du organiserer bilder og videoer og deler dem med familie og venner.

Starte "PlayMemories"

Slik oppretter du en "PlayMemories"-konto

Du må opprette en "Sony Entertainment Network"-konto for å kunne bruke "PlayMemories". Du kan opprette en ny konto gratis her .

Slik installerer du applikasjoner for "PlayMemories"

Installer "PlayMemories"-applikasjonen på smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en osv. Gå til "PlayMemories"-nettstedet for å laste ned applikasjonen.

Om den oppdaterte "PlayMemories"-versjonen

Opprett et fotoalbum med familie og venner

Du kan opprette et fotoalbum som bare medlemmer har tilgang til, ved å berøre smarttelefonene din vennene dine med din egen.
Ditt fotoalbum blir enda morsommere når familie og venner tar og deler flere bilder.
Alle bildene organiseres på en ordentlig måte, slik at det er koselig å se tilbake på dem.
Legg igjen minner fra hendelser med familie, venner og andre viktige personer i livet ditt, slik som hjemmefester og turer som et eksklusivt fotoalbum som bare medlemmer har tilgang til.

Synkroniser alt

Når Alle synkronisert er slått på, lagres bildene som befinner seg på alle enhetene, som smarttelefonen og PC-en, i PlayMemories, slik at du kan se på bildene når som helst, hvor som helst, på alle enhetene.