Foto's en video's uploaden

Upload uw foto's en video's naar "PlayMemories Online" om ze op verschillende apparaten te bekijken.

[Tip]

- U kunt foto's automatisch of handmatig uploaden. Als u foto's automatisch uploadt, worden de foto's geconverteerd naar een normale grootte (langste zijde 1920 px) en zonder capaciteitsbeperkingen opgeslagen op "PlayMemories Online".

- Als u een foto in de oorspronkelijke grootte wilt uploaden, moet u de foto handmatig uploaden.

- Video's kunnen alleen handmatig worden geüpload.

- Als u bij de standaardinstellingen [Alles synchroniseren] inschakelt, worden de foto's op uw smartphone via een Wi-Fi-netwerk gesynchroniseerd met uw foto's op "PlayMemories Online".
Als u deze instelling wilt wijzigen, selecteert u [Instellingen] - [Wi-Fi of mobiel netwerk].

- Alles synchroniseren kan voor elk apparaat afzonderlijk worden ingesteld.

Foto's handmatig uploaden

1. Tik op [Instellingen] - [Account].

2. Tik op [Alles synchroniseren] om automatisch uploaden in te schakelen.

Foto's en video's handmatig uploaden

1. Tik op [+].

2. Tik op de groep mediabestanden waarin zich de foto of video bevindt die u wilt uploaden.

3. Selecteer de foto of video die u wilt uploaden en tik vervolgens op [Voltooid] rechtsboven op het scherm.

[Tip]

- Als u het handmatige uploaden wilt beëindigen, tikt u op de voortgangsbalk, tikt u op de foto die wordt geüpload en selecteert u vervolgens [Uploaden stoppen].

- Automatisch uploaden kan niet worden beëindigd.