Foto's en video's delen met uw vrienden en familie

U kunt foto's en video's die naar "PlayMemories Online" zijn geüpload, delen met uw vrienden en familie.

- Een collectie delen

- Samen een verzameling maken (Groepsverzamelingen)

[Tip]

De mensen met wie u foto's of video's deelt, hebben geen "Sony Entertainment Network"-account nodig om de foto's en video's te bekijken.

Een collectie delen

1. Tik op [Mijn collecties].

2. Selecteer de collectie die u wilt delen, tik op rechtsonder op het scherm en tik vervolgens op [Collectie delen].

3. Volg de instructies op het scherm.

Samen een verzameling maken (Groepsverzamelingen)

1. Tik op de knop Maak een nieuwe groepsverzameling op het hoofdscherm.

2. Nodig leden via e-mail of QR-code uit om deel te nemen aan de verzameling.

3. Volg de instructies op het scherm om de uitnodiging te voltooien.

4. Gebruik vervolgens de cameraknop op het scherm om een foto te maken of een foto toe te voegen die is opgeslagen op uw apparaat.

[Tip]

・Foto's die met de cameraknop in Groepsverzameling zijn gemaakt, worden automatisch toegevoegd aan de verzameling. Dit geldt voor alle leden van de groepsverzameling.

・Het lid dat de groepsverzameling heeft gemaakt, is de beheerder en kan gasten uitnodigen of de groepsverzameling verwijderen. Bovendien kan de beheerder leden toevoegen, foto's verwijderen, titels wijzigen en nog meer acties uitvoeren via de knop '...'

・Gasten kunnen foto's uploaden en foto's uit de verzameling verwijderen. Ze kunnen andere leden uitnodigen of huidige leden verwijderen.

・Foto's in een groepsverzameling kunnen alleen worden weergegeven door de beheerder en gasten.