Foto's en video's delen met uw vrienden en familie

U kunt foto's en video's die zijn geüpload naar "PlayMemories Online" delen met uw vrienden en familie.

- Een verzameling delen

- Samen een verzameling maken (Groepsverzamelingen)

Een verzameling delen

1. Tik op [Mijn verzamelingen].

2. Selecteer de verzameling die u wilt delen, tik op - [Verzameling delen].

Samen een verzameling maken (Groepsverzamelingen)

1. Tik op de knop Maak een nieuwe groepsverzameling op het hoofdscherm.

2. Nodig leden via NFC, e-mail of QR-code uit om deel te nemen aan de verzameling.

3. Volg de instructies op het scherm om de uitnodiging te voltooien.

4. Gebruik vervolgens de cameraknop op het scherm om een foto te maken of een foto toe te voegen die is opgeslagen op uw apparaat.

[Tip]

・Foto's die met de cameraknop in Groepsverzameling zijn gemaakt, worden automatisch toegevoegd aan de verzameling. Dit geldt voor alle leden van de groepsverzameling.

・Het lid dat de groepsverzameling heeft gemaakt, is de beheerder en kan gasten uitnodigen of de groepsverzameling verwijderen. Bovendien kan de beheerder leden toevoegen, foto's verwijderen, titels wijzigen en nog meer acties uitvoeren via de knop '...'

・Gasten kunnen foto's delen zonder zich te registreren of de app te installeren.

・Gebruikers die zich niet registreren, kunnen de functies maximaal 10 dagen gebruiken.

・Gasten kunnen foto's uploaden en foto's uit de verzameling verwijderen. Ze kunnen andere leden uitnodigen of huidige leden verwijderen.

・Foto's in een groepsverzameling kunnen alleen worden weergegeven door de beheerder en gasten.