Welkom bij "PlayMemories-help"!

"PlayMemories" is een cloudservice voor foto's/video's van Sony waarmee alledaagse opnamen veranderen in leuke "herinneringen".

Foto's die zijn geüpload vanaf een apparaat als uw smartphone of uw pc kunnen eenvoudig worden geordend en worden bekeken op ondersteunde apparaten.

In dit gedeelte Help worden de basisbewerkingen van de "PlayMemories"-serie geïntroduceerd, zoals het ordenen van foto's en het delen ervan met vrienden en familieleden.

"PlayMemories" starten

Een "PlayMemories"-account maken

U moet een "Sony Entertainment Network"-account maken om gebruik te kunnen maken van "PlayMemories". U kunt hier gratis een nieuw account maken.

Toepassingen voor "PlayMemories" installeren

Installeer de "PlayMemories"-toepassingen op uw smartphone, tablet of pc, enz. Bezoek de "PlayMemories"-website om de toepassingen te downloaden.

Over bijgewerkte "PlayMemories"

Maak een fotoalbum met uw familie en vrienden

Maak eenvoudig een prachtig fotoalbum, exclusief voor leden, door uw smartphone tegen die van vrienden te houden.
Hoe meer foto's uw familie en vrienden maken en delen, hoe leuker het fotoalbum wordt.
Alle foto's worden netjes geordend, zodat u er nog lang plezier aan kunt beleven.
Bewaar herinneringen aan gebeurtenissen zoals feestjes en reizen met uw familie, vrienden en andere dierbaren in een fotoalbum, exclusief voor leden.

Alles synchroniseren

Wanneer Alles synchroniseren is ingeschakeld, worden de foto's die zijn opgeslagen op al uw apparaten, zoals een smartphone of pc, samen opgeslagen in PlayMemories, zodat u uw foto's altijd, overal en op alle apparaten kunt bekijken.