Valokuvien ja videoiden siirtäminen palveluun

Voit siirtää valokuvia ja videoita PlayMemories Online -palveluun.

Päivitä PlayMemories Home -sovellus uusimpaan versioon, jotta voit siirtää valokuvia ja videoita. (*Kuvia ei voi siirtää versiossa 4.1 ja sitä aiemmissa versioissa)
Napsauta tässä avataksesi lataussivun

 

Automaattinen siirtäminen (Kaikkien synkronointi)

Jos otat PlayMemories Home -sovelluksen Synkronoi kaikki -toiminnon käyttöön, voit siirtää palveluun rajoittamattoman määrän valokuvia ilmaiseksi. (Kuvien pidemmän reunan koko pienennetään 1 920 kuvapisteeseen.)

Toiminnon käyttö on turvallista, sillä automaattisesti siirretyt kuvat eivät näy muille kuin itsellesi.

1. Kirjaudu sisään PlayMemories Online -palveluun PlayMemories Home -sovelluksessa.
Valitse ”Kirjaudu sisään” ”PlayMemories Online” -valikosta.

2. Valitse ”PlayMemories Online -asetukset” ”PlayMemories Online” -valikosta

3. Seuraa ohjeita näytöllä ottaaksesi käyttöön Kaikkien synkronointi -toiminnon.

Kun Kaikkien synkronointi on käytössä, ”PlayMemories Home” -sovelluksen ja ”PlayMemories Online” -palvelun kuvat synkronoidaan automaattisesti.

[Huomautuksia]

- Jos poistat jonkin kuvan PlayMemories Online -palvelusta tai muokkaat kuvaa, muutokset näkyvät sekä PlayMemories Home -sovelluksessa että PlayMemories Online -palvelussa.

- Synkronoi kaikki -toiminto ei siirrä videoita automaattisesti. Siirrä videot palveluun manuaalisesti.

Manuaalinen siirtäminen palveluun

Voit siirtää haluamasi valokuvat ja videot PlayMemories Online -palveluun. Voit siirtää yhteensä 5 Gt kuvia ja videoita.

1. Kirjaudu sisään PlayMemories Online -palveluun PlayMemories Home -sovelluksesta.

2. Valitse siirrettävät valokuvat tai videot Kalenterinäkymästä tai Kansionäkymästä.

3. Valitse [Työkalut] - [Siirrä PlayMemories Onlineen] tai [Lisää omiin kokoelmiin].

3. Noudata näytön ohjeita.

[Vinkki]

- Voit asettaa manuaalisesti siirrettävän mediatiedoston koon valitsemalla [PlayMemories Online] -valikon kohdan [PlayMemories Online -ohjelman asetukset] ja asettamalla haluamasi koon [Siirrä manuaalisesti] -ikkunassa.

- Jos poistat jonkin kuvan PlayMemories Online -palvelusta tai muokkaat kuvaa, muutokset näkyvät sekä PlayMemories Home -sovelluksessa että PlayMemories Online -palvelussa.