Valokuvien siirtäminen

Siirrä valokuvia ja videoita PlayMemories Online -palveluun katsellaksesi niitä eri laitteilla.

[Vinkki]

- Voit siirtää valokuvia automaattisesti tai manuaalisesti. Jos lataat valokuvat automaattisesti, valokuvat muunnetaan normaaliin kokoon (pidempi reuna enintään 1 920 kuvapistettä) ja tallennetaan PlayMemories Online –palveluun, jossa sinulla on käytettävissäsi rajattomasti tallennustilaa.

- Kun otat [Synkronoi kaikki] –toiminnon käyttöön oletusasetuksissa, älypuhelimesi valokuvat synkronoidaan PlayMemories Online -palvelun valokuvien kanssa langattoman verkon kautta.
Synkronoi valokuvat mobiiliverkon kautta valitsemalla [asetukset] - [Synkronoi kaikki] ja valitse sitten siirtoasetukseksi [Mobiiliverkko tai Wi-Fi].

Valokuvien siirtäminen automaattisesti

1. Napauta [asetukset]

2.I ON [Synkronoi kaikki]

Valokuvien siirtäminen manuaalisesti

1. Napauta sitä kuvaa, jonka haluat siirtää.

2. Napauta .

3. Valitse ”Lisää kokoelmaan”.

4. Valitse ”Vain kirjasto”