Valokuvien ja videoiden siirtäminen palveluun

Siirrä valokuvia ja videoita "PlayMemories Online" -palveluun katsellaksesi niitä eri laitteilla.

[Vinkki]

- Voit siirtää valokuvia joko automaattisesti tai manuaalisesti. Jos siirrät valokuvia automaattisesti, ne muutetaan normaalikokoisiksi (pitempi reuna 1 920 kuvapistettä) ja tallennetaan "PlayMemories Online" -palveluun rajattomalla tallennuskapasiteetilla.

- Jos haluat siirtää valokuvan alkuperäisessä koossaan, siirrä se manuaalisesti.

- Videoita voi siirtää vain manuaalisesti.

- Jos otat oletusasetuksissa [Synkronoi kaikki] -toiminnon käyttöön, älypuhelimessasi olevat kuvat synkronoidaan "PlayMemories Online" -palvelussa olevien kuvien kanssa langattoman verkon kautta.
Voit muuttaa tämän asetuksen valitsemalla kohdan [Asetukset] - [Langaton verkko tai mobiiliverkko].

- Kaikki synkronointi asetukset voidaan asettaa jokaiselle laitteelle erikseen.

Valokuvien siirtäminen automaattisesti

1. Kosketa kohtaa [Asetukset] - [Tili].

2. Ota automaattinen siirtäminen käyttöön koskettamalla kohtaa [Synkronoi kaikki].

Valokuvien ja videoiden siirtäminen manuaalisesti

1. Kosketa kohtaa [+].

2. Kosketa sitä mediatiedostoryhmää, jossa siirrettävä valokuva tai video on.

3. Valitse siirrettävä valokuva tai video ja kosketa näytön oikeassa yläreunassa olevaa kohtaa [Valmis].

[Vinkki]

- Jos haluat pysäyttää manuaalisen siirron, kosketa ensin edistymispalkkia ja sen jälkeen latautuvaa valokuvaa ja valitse [Pysäytä siirto].

- Automaattista siirtoa ei voi keskeyttää.