Valokuvien ja videoiden siirtäminen palveluun

Siirrä valokuvia ja videoita PlayMemories Online -palveluun katsellaksesi niitä eri laitteilla.

[Vinkki]

- Voit siirtää valokuvia automaattisesti tai manuaalisesti. Jos lataat valokuvat automaattisesti, valokuvat muunnetaan normaaliin kokoon (pidempi reuna enintään 1 920 kuvapistettä) ja tallennetaan PlayMemories Online –palveluun, jossa sinulla on käytettävissäsi rajattomasti tallennustilaa.

- Jos valokuvat lähetetään manuaalisesti, lähetettävien valokuvien koko voidaan muuttaa asetuksista alkuperäiskooksi tai standardikooksi.

- Videot voidaan siirtää vain manuaalisesti.

- Kun otat [Synkronoi kaikki] –toiminnon käyttöön oletusasetuksissa, älypuhelimesi valokuvat synkronoidaan PlayMemories Online -palvelun valokuvien kanssa langattoman verkon kautta.

Synkronoi valokuvat mobiiliverkon kautta valitsemalla [Asetukset] - [Kaikkien synkronointi] ja valitse sitten [Siirtoajankohta] –kohdasta [Wi-Fi tai Mobiiliverkko].

- Kaikki synkronointi asetukset voidaan asettaa jokaiselle laitteelle erikseen.

Valokuvien siirtäminen automaattisesti

1. Napauta - [Asetukset] - [Kaikkien synkronointi].

2. Ota [Synkronoi kaikki] –toiminto käyttöön.

Valokuvien ja videoiden siirtäminen manuaalisesti

1. Napauta - [+].

2. Valitse se valokuva tai video, jonka haluat siirtää.

3. Napauta [Siirrä].

[Vinkki]

- Pysäytä manuaalinen siirtäminen napauttamalla siirtämisen edistymispalkkia, sitten siirrettävää valokuvaa ja valitse [Lopeta siirtäminen].

- Voit lopettaa automaattisen siirtotoiminnon koskettamalla kohtaa - "Asetukset" - "Kaikkien synkronointi" ja ottamalla "Kaikkien synkronointi" -toiminnon pois käytöstä.