Valokuvien ja videoiden jakaminen ystävien ja sukulaisten kanssa

Voit jakaa PlayMemories Online –palveluun siirrettyjä valokuvia ja videoita ystäviesi ja sukulaistesi kanssa.

- Kokoelman jakaminen

- Kokoelman luominen yhdessä (Ryhmäkokoelmat)

Kokoelman jakaminen

1. Napauta [Omat kokoelmat].

2. Valitse se kokoelma, jonka haluat jakaa ja napauta - [Jaa kokoelma].

Kokoelman luominen yhdessä (Ryhmäkokoelmat)

1. Napauta "Luo uusi Ryhmäkokoelma" -painiketta päänäytöllä.

2. Kutsu jäseniä kokoelmaan NFC:llä, sähköpostilla tai QR-koodilla.

3. Seuraa ohjeita näytöllä kutsuaksesi jäseniä.

4. Käytä kamerapainiketta jäsenten kutsumisen jälkeen ottaaksesi valokuvan, tai lisätäksesi laitteellesi tallennetun kuvan.

[Vinkki]

・Valokuvat, jotka on otettu kamerapainikkeella Ryhmäkokoelmissa lisätään automaattisesti kokoelmaan. Tämä koskee kaikkia ryhmäkokoelman jäseniä.

・Jäsen, joka on luonut ryhmäkokoelman on sen isäntä, joka voi kutsua vieraita tai poistaa ryhmäkokoelman. Lisäksi isäntä voi lisätä jäseniä, poistaa valokuvia, vaihtaa otsikoita ja tehdä muita toimintoja ”...”-painikkeella.

・Vieraat voivat jakaa valokuvia ilman rekisteröitymistä tai sovelluksen asentamista.

・Rekisteröitymättömät käyttäjät voivat käyttää ominaisuuksia 10 päivän ajan.

・Vieraat voivat lähettää kuvia ja poistaa kuvia kokoelmasta. He eivät voi kutsua muita jäseniä tai poistaa nykyisiä.

・Valokuvia Ryhmäkokoelmassa voi katsoa vain isäntä ja vieraat.