Dele fotos og videoer med venner og familie

Du kan dele fotos og videoer, der er uploadet til "PlayMemories Online", med venner og familie.

- Dele en samling

- Oprettelse af en samling sammen (Gruppesamlinger)

Dele en samling

1. Tryk på [Mine samlinger].

2. Vælg den samling, der skal deles, og tryk på - [Del samling].

Oprettelse af en samling sammen (Gruppesamlinger)

1. Tryk på knappen "Opret en ny gruppesamling" på hovedskærmen.

2. Invitér medlemmer, der skal være en del af samlingen via NFC, e-mail eller QR code.

3. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre invitationen.

4. Efter du har inviteret medlemmerne, så brug kameraknappen på skærmen til at tage et billede eller tilføj et billede, der er gemt på din enhed.

[Tip]

・Billeder taget ved at bruge kameraknappen i gruppesamling tilføjes automatisk til samlingen. Dette gælder for alle medlemmer af gruppesamlingen.

・Det medlem, der oprettede gruppesamlingen, er værten og kan invitere gæster eller fjerne gruppesamlingen. Ydermere kan værten tilføje medlemmer, slette billeder, ændre overskrifter og udføre andre funktioner fra »...«-knappen.

・Gæster kan dele billeder uden at melde sig ind eller installere app'en.

・Brugere som ikke melder sig ind kan bruge funktionerne i op til 10 dage.

・Gæster kan uploade billeder og slette billeder fra samlingen. De kan ikke invitere andre medlemmer eller fjerne nuværende medlemmer.

・Billeder i en gruppesamling kan kun ses af værten og gæsterne.